Mindennapi Dolgaink

Mindennapi Dolgaink

3 motivációs beszéd, amit érdemes megnézned

2017. február 12. - A girl has no name

Ha szoktál motivációs videókat nézni vagy olvasgatni a témában, akkor azért, ha nem, akkor pedig azért nézd meg a lenti 3 videó részletet, mert ezek egész jóra sikerültek. Téged melyik üzenete fogott meg?

1. Rocky


Erre a filmrészletre bizonyára sokan emlékeznek még rajtam kívül, mai napig az egyik legjobb lelkesítő beszédnek tartom. Mondanivalója a kitartásról csillagos ötös.

Mondok valamit, amit amúgy is tudsz. A világ nem csak napfény és szivárvány. Ez egy kegyetlen, undok hely, és bármilyen tökös srác vagy, térdre kényszerítenek ha hagyod, és soha nem engednek felállni. Senki nem tud olyan nagyot ütni, mint az élet, de nem az számít, mekkorát ütsz, hanem hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni. Bírni kell a pofont és muszáj menni tovább. Csak így lehet győzni. Ha tudod, hogy mit érsz, menj és küzdj meg azért, ami jár és közben viseld el a pofonokat! Ne mutogass másra, ne mondd, hogy nem te vagy a hibás, hanem ő vagy ő vagy akárki, ez gyáva duma és te fiam nem vagy gyáva!"  

 

2. Szabó Péter - Merj élni

Szabó Péter motivációs előadó, tréner. Ennek a videónak a hangulata is dinamikus, jól összetett. Az utóbbi időben ráadásul több ismerősömnél láttam megosztva, így kétségkívül többekre hatott felpezsdítően.

 

3.  Steve Jobs avatási beszéde

Steve Jobs: lehet csodálni vagy utálni, de a Stanford Egyetemen előadott beszédét érdemes megnézni, már csak a sikerútja miatt is.
Megtudhatod belőle azt is, hogy szerinte a legjobb dolog, ami történhetett vele az, hogy kirúgták annak idején az Apple-től, vagyis a saját cégétől.

 

 Köszönöm, hogy itt jártál!   

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapidolgaink.blog.hu/api/trackback/id/tr7812185028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása